Aamu-pentue

Darla astutettiin 30.10.2017 Matilla ja pennut syntyivät 29.12.2017


Kuvat © kennel Longweiler & Pasi Mattila

Longweiler Dirty Harry "Matti" on ollut minulle sellainen uros, jota olen heti Dartsan tullessa alkanut miettimään Dartsalle, jos vaan kaikki menisi hyvin. Matti on syntynyt 18.4.2009 eli miehen ikään jo päässyt. Matti on luonteeltaan todella rauhallinen ja tasainen. Sillä ei ole kiire mihinkään. Matti on Erjalla koirien pomo ja toimittaa virkansa todella rauhallisin ottein niinkuin oikean johtajan kuuluukin. Olen aikoinani Erjalla tehnyt työharjottelun ja saanut asustaa samalla Matin kanssa saman katon alla kuukauden päivät. Matti on Suomen ja Ruotsin muotovalio. Valitettavasti Matti menehtyi kaksi viikkoa astutuksesta vatsalaukun kiertymään.


Kuvat © Tero Ekmark & Veera M.

Coastridge Dragon Lady "Darla" on Persoona todellakin isolla P:llä. Osaa loukkaantumisen jalontaidon ja rakastaa koko houndin sydämmellään. Äänekkäin omista koiristani, haukkuu ja reagoi muutenkin kaikkeen äänellä. Darlasta voi lukea lisää sen omalta sivulta, josta löytyy myös kaikki Darlan näyttelyarvostelut. Darlalla on näyttelyistä mm. 7x SERT.

Matti ja Darla kävivät silmätarkissa 21.06.2017 Kummallakin makroblepharon todettu, muuten terveet silmät ja kumpikin myös gonioskopiassa terveeksi tutkittu.

Pentuja syntyi kuusi ensin hyvin, mutta sitten seuraavaa pentua ei alkanut kuulua. Pitkällisen odotuksen päätteeksi lähdimme eläinlääkäriin, jossa todettiin, että pentu on virheasennossa - poikittain. Valitettavasti tämä virheasentoinen pentu oli jo kuollut, mutta leikkauksella saatiin maailmaan vielä kolme hyvinvoivaa pentua. Pentuja tuli siis kaiken kaikkiaan yhdeksän, joista kolme urosta ja kuusi narttua.

Pennut

Urokset

punavalkoinen Tähtiloiston Aamutähti "Tane"
tricolour Tähtiloiston Aamuhämärä "Alfa"
tricolour Tähtiloiston Aamukiukku "Poo"

Nartut

punavalkoinen Tähtiloiston Aamukaste "Naku"
punavalkoinen Tähtiloiston Aamupuuro "Pii"
tricolour Tähtiloiston Aamuaurinko "Katla"
tricolour Tähtiloiston Aamulypsy "Minni"
tricolour Tähtiloiston Aamurusko "Hento"
tricolour Tähtiloiston Aamuyö "Ninja"

© Tähtiloiston, ellei toisin mainita!        Webdesign © Mia Kataja        All rights reserved!