Uutiset 2018

Huhtikuu

Ja taas voi todeta, että päivitykset laahaa jäljessä. Aika paljon ollut tätä penturumbaa ja neljä on vielä kotosalla. Kaksi narttupentua etsiskelee vielä sitä omaa rakastavaa kotia.

Debin kuulumisia

Tänä aikana Basstrick's New Love In Town "Debi" on yllättänyt positiivisesti. Käytiin silmätarkissa, jossa gonioskopiassa terve ja silmätarkastuksessa löytyi silmän pinnalta lievä kehityshäiriö, pieni kupru siellä oli, joka ei vaikuta näkökykyyn eikä jalostuskäyttöön. Löksen nimi oli RD, multifokaali. Muuten terveet silmät. Ja toki se mikä basoilla yleensä aina on eli makroblepharon.

Debi kerkisi käydä ensimmäisen näyttelynsä avoimessa luokassa Vaasan kansainvälisessä 15.4. Debi esiintyy hallinäyttelyissä huomattavasti paremmin kuin ulkonäyttelyissä. Debi liikkuu kehässä aina hyvin rauhallisesti, arvokkaasti. Debi sai sen mitä toivottiinkin: AVO ERI1 SA PN2 SERT vara-CACIB FI MVA!! eli Debi on nyt tuore suomen muotovalio. Debi on ilmoitettu keväälle vielä yhteen näyttelyyn, mutta katsotaan nyt sitten koska ne seuraavat näyttelyt tulee olemaan.

Basstrick's New Love In Town AVO ERI1 SA PN2 SERT vara-CACIB FI MVA


© Tähtiloiston, ellei toisin mainita!        Webdesign © Mia Kataja        All rights reserved!