Uutiset 2017

Joulukuu

Paljon on taas mahtunut vuoteen ja päivitykset laahaa heti jäljessä. Crash kerkisi syksyn aikana käymään vielä kolme pentunäyttelyä tuloksin 2x ROP-pentu, yhdellä kerralla pelkkä pek1 ilman kunniapalkintoa. Ränkkä on kehittänyt koko ajan kehäesiintymistään parempaan suuntaan. Pentuluokat vilkuteltiin taakse marraskuussa Tampereen kaksi päiväisessä näyttelyssä, jotka oli Crashin ensimmäiset junnuluokat vähän yli 9kk iässä. Ensimmäisenä päivänä pikku Ränkkä ylitti itsensä ja oli paras uros kakkonen saaden SERTin! Olihan se aika upeaa, kun valiouroksista vain yksi sai SA:n. Paras uros luokassa oli vain kaksi urosta. Toisena päivänä Crash ylsi hienosti paras uros kolmanneksi saaden toisen SERTinsä! Arvostelut ja joitain kuvia löytyy Crashin omalta sivulta.

Messarissa vietimme kaikki kolme päivää Crashin ja Kitin voimin. Kiti oli varsin iloinen yllätys. Sehän ei ole aiemmin ollut missään hallissa vaan suoraa ulkonäyttelyistä tuli messariin. No Kippishän ei siitä ollut moksiskaan vaan antoi palaa. Uskomatonta kuinka hauskaa sillä onkin. Tykkään valtavasti sen luonteesta. Kiti sai ensimmäisenä päivänä erittäin hyvän ja oli luokkansa neljäs. Kahtena muuna päivänä erinomaisen ja oli luokkansa neljäs. Olen tosi tyytyväinen Kitiin. Crash aloitti perjantaina olemalla junnujen ensimmäinen ja saaden junnutittelin! Paras uros kilpailussa pääsi kolmanneksi ja sai SERTin!! Kahtena muuna päivinä tuloksena ERI2. Viimeisenä päivänä oli ehdottomasti paras kehäesiintyminen Crashilla.

Kuitenkin koko vuoden pääkohta oli, kun Darla astutettiin 30.10. Valitettavasti uros kuoli 2 viikkoa astutuksesta vatsalaukun kiertymään. Siinäpä sitten jännättiin, että tuliko tiineeksi vai ei. Joulukuun alussa käytiin ultrassa, jossa näkyi, että pentuja olisi ainakin 5-7, jos ei jopa kymmentä. Röntgenissä käytiin vuorokausilla 58, jossa näkyi 10pentua!

Synnytys käynnityi 29.12 aamulla. Kuusi pentua tuli helposti itsellään tasaisilla väleillä. Viidentenä syntynyt narttupentu oli iso, joten sen kanssa kesti vähän enemmän. Kuudennen pennun jälkeen ei kuitenkaan alkanut seuraavaa näkyi, joten soitin klinikalle, josta sanottiin että vielä voitte tunnin odottaa ja sitten tänne. Ei alkanut kuulua eikä näkyä, joten klinikkaa kohden. Klinikalla todettiin, että pentu on poikittain eikä eläinlääkäri yltynyt sitä kääntämään. Joten keisarileikattiin. Virheasennossa ollut pentu oli valitettavasti kuollut, mutta kolme muuta prinsessaa oli vielä hengissä. Pentuja syntyi hengissä kaiken kaikkiaan yhdeksän, joista kolme uroksia ja kolme narttuja. Ensimmäiset päivät on mennyt hyvin, toivottavasti jatkuu samanlaisena.

Syyskuu

Crashin kirsikkasilmäoperointi

Crashille tuli vasempaan silmään kirsikkasilmä eli kyynerauhasen esiin luiskahdus. Alkuun hoideltiin tipoilla ja Erja koitti laittaa paikalleenkin sen, mutta ei siitä apua ollut, joten taskutettiin / pussitettiin 01.09 Oikea silmä vaikutti silmälääkäristä terveelle ettei sitä kannattanut operoida. Tänään 10.09 on operoinnista yhdeksäs päivä ja silmä vaikuttaa ihan hyvälle, mutta vähän turvoksissa on edelleen.

09.09 Muurame RN

Lähdettiin Darlan ja kenneltyttö Kiian kanssa Muuramen ryhmänäyttelyyn. Keli ei vaikuttanut kovinkaan lupaavalle, mutta vain pientä tihkusadetta oli ennen bassetteja. Paikalla oli kaikki viisi ilmoitettua houndia, joista 4 narttua ja 1 uros.

Darla esiintyi omasta mielestäni ihan kivasti ja ei ollut sellaista turhaa vääntöä mitä joskus sen kanssa on. Tuloksena erinomainen ja voitti luokkansa, muttei SA:ta. Oli vissiin liian pitkä jalkainen ja lantio pitkä ja jyrkkä. Ja lyhyt olkavarsi. Päästiin siis lähtemään ennenkuin alkoi sataan enemmän. Darla jääkin nyt näyttelytauolle, jos noin sadan jos-kohdan jälkeen saataisiin pentuja seuraavasta juoksusta aikaiseksi.

Coastridge Dragon Lady AVO ERI1

Elokuu

13.08. Seinäjoki RN

Hyvin asuntovaunussa nukutun yön jälkeen suuntasimme takaisin näyttelypaikalle. Tänään oli vain kaksi urosta ja viisi narttua. Kiti kisaili junnuluokassa ihan yksikseen ja se mitattiin. Olen tosi tyytyväinen Kitin käytöksestä mittaustilanteessa, se ei väistänyt ollenkaan mittaa. Pidettiin Kippiksen kanssa bileet, kun Kiti mitattiin 33,5cm korkeaksi eli juuri ja juuri bassetin kokoiseksi, mutta sehän riittää. Toivottavasti mittaustulos oli oikea. Kiti esiintyi hyvin ja reippaasti ja sillä oli tosi kivaa. Tuloksena erittäin hyvä ja luokkansa ainoana tottakai myös paras.

Dartsa esiintyi tuttuun tapaansa vähän lällätellen, mutta kohtuu hyvin kuitenkin. Sellaista pientä tinkiä se pitää, mutta ei anneta haitata. Dartsa esiintyi hyvin ja sai erinomaisen ja SA:n tyttöjen ollen samassa järjestyksessä kuin eilenkin. PN-kehässä oli kolme narttua: Dartsa, Dartsan sisko Manta ja Dartsan emä Peppi (Coastridge Better Than The Rest). Peppi ykkönen, Dartsa kakkonen saaden seitsemännen SERTinsä ja Manta kolmas.

Crash suoritti turistin virkansa kunniakkaasti lävitse koko viikonlopulta. Eipä sen kanssa mitään ihmeellisyyksiä ollut.

Isidora Haley's Comet Breenbrass JUN EH1
Coastridge Dragon Lady NUO ERI1 SA PN2 SERT

12.08. Seinäjoki RN

Lauantaiaamuna auton nokka otti suunnaksi Seinäjoen. Vähän taas mietitytti harrastuksen järkevyys, kun oli yöllä kerinnyt kotio aivan liian myöhään lähteäkseen aamulla koiranäyttelyyn. Mukaan lähti turistiksi Crash, vaikkei sinne ollutkaan ilmoitettu kuin Dartsa ja Kiti.

Esitin tällä kertaa Dartsan itse. Kyllä sen vain huomaa, et se on mun kanssa sellainen lahnus. Esiintyy paljon paremmin muiden kanssa, mulle se lähinnä lällättelee. No ei siinä urokset meni lentäen kun ei niitä ollut kuin kolme. Narttuja oli ilmoitettu kuusi. Junnunarttuja oli kaksi: Hansun Leila (Hopeless Wild Peach) ja Kiti. Kiti esiintyi tosi kivasti, mutta onhan se vielä aivan kesken, kun ikää on se 10kk. Kiti sai erittäin hyvän ja jäi toiseksi.

Darlahan yllätti. Se esiintyi ihan kohtuullisesti, parempiakin päiviä on nähty. Nuorten luokassa Dartsa sai erinomaisen ja SA:n sekä voitti luokassa siskonsa Mantan (Coastridge Dreamchaser). PN-kehässä Dartsa iski minut ällikällä. Esiintyi se joo ihan ok, mutta tuomari tykästyi siihen kovasti. Sanoi varmaan kolmesti, että kyllä on kaunis narttu. Ja Dartsan arvostelukin alkoi sanoin: "Hyvin kaunis", jolla elän vielä pitkään. No joka tapauksessa Dartsa tosiaan yllätti ja voitti kaksi valionarttua ja siskonsa olemalla PN1!! Olin ihan et vaaaaaau. Mun pikku Dartsa ♥ Dartsa sai kuudennen SERTinsä, onneksi sitä ei sieltä oikeasti kukaan muu olisi tarvinnut kuin Kiti ja Kitillä ei siihen mitään mahdollisuuksia ollut. ROP & VSP-kehässä oli Dartsa ja Hansun Doni (Switherland Senator). Dartsa pääsi rotunsa parhaaksi!

Iltapäivällä käytiin pyörähtämässä yhdistetyssä 5/6 ryhmäkilpailussa ja yllätyksekseni Darla pääsi vieläpä jatkoon! Eli oli vissiin jossain 10 parhaan joukossa? Siitä sitten tipahti pois, mutta oli se aika huikeaa päästä edes jatkoon.

Isidora Haley's Comet Breenbrass JUN EH2
Coastridge Dragon Lady NUO ERI1 SA PN1 SERT ROP

06.08. Kuopio KV

Toinen päivä kuopiossa, kun oli perään kansainvälinen. Keli oli vähän huonompi, kun edellisenä päivänä, tosin kun houndit oli kehässä niin ei satanut ja muutenkin loppupäivä oli ihan ok keli. Crash ei vielä päässyt kisaamaan kun ikä ei riittänyt niin pikku ukkeli nukkui tai huusi häkissä päivän.

Kiti vähän pelleili liikkumisessa, muttei mitään mahdottomuuksia. Esiintyi muuten kivasti Teron kanssa ja seisoi lähestulkoon kuin tatti. Kitillä oli kauhean kivaa kumpanakin päivänä, joka olikin kaikista tärkeintä. Tuloksena EH. Vaaleat silmät, kevyt pää ja liian kääntyvät etujalat. Sirpa meni taas Dartsan kanssa nuorissa ja minä ihan katsoin, että herranjestas oikeastiko tuo upeasti liikkuva ilmestys on minun! Dartsa pisti parastaan ja Sirpakin sanoi, että Dartsa esiintyi upeasti. Pisteet Dartsalle ja Sirpalle! Upea esitys. Dartsa sai ERIn, SAn ja jäi luokassa toiseksi siskolleen (Coastridge Dominique). Debille ei vissiin sovi kaksipäiväiset näyttelyt tai sitten se on tosi huonossa iässä käydä missään. Debi säikähti jotain jo näyttelypaikalle tullessa, mutta topui siitä melko hyvin. Kehässä kuitenkin oli vähän säpsyn oloinen, nosti häntänsä puoli välissä kierrosta ja esiintyi siihen nähden ihan hyvin. Tuloksena ERI. Tippui ainoana nuorissa pois, vastassa olikin neljä sisarusta. Dartsa esitteli itsensä PN-kehässä vielä paras narttu kakkoseksi! Sai vara-sertin ja vara-cacibin, Dartsan sisko oli ensimmäisenä! Upea reissu. 11 narttua, joista Dartsa toisena.

Isidora Haley's Comet Breenbrass JUN EH2
Basstrick's New Love In Town NUO ERI
Coastridge Dragon Lady NUO ERI2 SA PN2 vara-SERT vara-CACIB

05.08. Kuopio ER

Tänään oli basset rotujen erikoisnäyttely. Meidän poppoo otti osaa useamman koiran voimin ja paikan päällä oli Dartsan emä, kolme siskoa, veli ja Dartsan ja Debin isä. Jotain hulluutta olla jossain leirimökissä neljän koiran voimin. Terokin lähti lisäkäsiksi ja lupasi esittää Kitinkin ensimmäisissä virallisissa näyttelyissään. Erkkarituomari oli melko tiukka. Tarkka etujaloista, silmistä, hampaista, luonteista ja hännistä sekä monesta muustakin asiasta.

Crash päätti vähän ennen kehää, että hänen arvokkuuttaan ei liikututa yhtään. Ei sitten yhtään. Kitin kanssa oli ihan kiva juoksennella, mutta hyi kuka sitä nyt yksin? No Crash saatiin kehään ja se päätti, että hän ei liiku. Tuomarikin halusi kokeilla, ei liiku niin ei liiku. Jollain ihmeellä Crash päätti liikkua ainakin puoli kierrosta ja tuomari oli asiasta yhtä innoissaan kuin yleisökin, joka taputti. Crash seisoikin sitten upeasti paikallaan. Ei uskoisi kuinka kauhea vaiva sen seisomisen eteen on nähty, kun pikku ukko näytti kuinka hienosti hän seisoo paikallaan. Crash sai KP:n ja voitti luokkansa. Toinen vanhempi narttupentu ei saanut kunniapalkintoa, joten Crash oli samalla ROP-pentu.

Urokset meni aika vauhdilla ja niitä tuli kuvailtua. Joitain aika yllättäviä tuloksia siellä oli, joten mielenkiinnolla odotin miten nartuissa käy. Kiti meni ensimmäisenä junnuihin, jossa oli kaksi muutakin junnunarttua. Kiti esiintyi tosi kivasti ja seisoi hyvin ja Tero sai sen esiintymään hyvin. Tuloksena H. Kiti olikin nartuissa ainut hyvän saanut. Nuorten luokka oli heti perään, jossa Sirpa lupasi esittää Dartsan ja itse menin Debin kanssa. Debin hännästä löytyi pieni patti (pikkurilin pään kokoinen), jonka olemassa olon olen joskus rekisteröinyt, mutta täysin unohtanut. Debi ei oikein perustanut hännän rassaamisesta ja ei meinannut alkuun nostaa häntää, mutta nosti sitten kuitenkin. Tuloksena EH. Dartsa pisti menemään Sirpan kanssa ja sitä oli ilo katsoa kehän laidalta. Se meni hyvin. Tuloksena ERI3. Vähän lihava.

Pitihän sitä mennä ihmisiä viihdyttämään BIS-parikilpailuun Kitin ja Crashin kanssa. Alku oli täydellinen katastrofi, kumpikin sinkoili eri suuntaan. Jostain parivaljakko keksi loppua kohden skarpata ja ainakin minun valtavaksi yllätyksekseni sijoittuivat BIS1-pariksi!!

Crash vissiin oli tehnyt lähtemättömän vaikutuksen tuomariin, kun tuomari totesi englanniksi "te taas" meidät nähdessään BIS-pentukilpailussa. Sitten tuomari heitti Crashille "show me your move". Tuomarilla oli selkeästi pilke silmäkulmassa Crashia katsellessa. Crashia puollustaakseni niin se liikkui huomattavasti paremmin BIS-pentukilpailussa. Pikku ukko sijoittui BIS2-pennuksi, kun pentuja oli se kokonaiset kaksi.

Crash Bursztynowa Aleja BABY 1 KP ROP-pentu BIS2-pentu
Isidora Haley's Comet Breenbrass JUN H
Basstrick's New Love In Town NUO EH
Coastridge Dragon Lady NUO ERI3
Kiti & Crash BIS1-pari

Heinäkuu

30.07. Pori KV

Lähdettiin Darlan kanssa Marin & suomenajokoira Kertun kyydillä Poriin kansainväliseen. Voin ihan rehdisti sanoa, että lähdin asenteella ettei sieltä nyt PN-sijaa ihmeellisempää voi tulla. Darla oli huhtikuussa saman tuomarin arvosteltavana Jämijärvellä, jolloin jäi Debin, siskonsa ja äitinsä taakse ollen PN4. Silloin Dartsa oli vielä tosi hyvässä kunnossa, kun ei ollut valeraskautta ja vasta seuraava juoksu joskus tulevaisuudessa tulossa.

Dartsa oli heti aamusta alkaen tosi huonolla tuulella. Se ei olisi millään jaksanut sängystä nousta ja olisi mielummin jäänyt nukkumaan. Vähän piti aamulla huutaakin, kun kiukutti jo herääminen niin paljon.. Näyttelypaikallakin Dartsa oli oikea päivänsäde... Kaikkien toisten koirien naama vitutti ja ärsytti. Jotenkin se kehässä kuitenkin oli ihan hyvin ja esiintyikin ihan hyvin.

Yllätyksekseni Dartsa voitti nuortenluokassa siskonsa Mantan (Coastridge Dreamchaser). PN-kisassa Dartsa juoksi itsensä kakkos-sijalle! Dartsa sai SERTin ja vara-CACIBin, joka vahvistuu oikeaksi CACIBIKSI! Dartsan ohitse meni Dartsan emä Peppi (Coastridge Better Than The Rest). Olin niin ylpeä Dartsasta! Sehän oli varsin hieno. Dartsa pahoitti päivän lopuksi vielä lisää mieltään, kun ostin uusia petejä ja yhden lykkäsin Dartsalle häkkiin. Sekään ei ollut mitenkään hyvä.. Oli sellainen mielensäpahoittaja mukana ettei ikinä aiemmin ihan noin paha..

Coastridge Dragon Lady NUO ERI1 SA PN2 SERT vara-CACIB (vahvistuu CACIBiksi)

02.07. Riihimäki KV

Bernhardinkoirat oli heti aamulla ajoissa, joten lähtö oli myös ajoissa, kun meillä oli Bojo-mummukka mukana. Basset houndit olikin sitten vasta joskus iltapäivästä. Ei meinannut päästä edes lähtemään kun piti niin kauheasti jutella ihmisten kanssa ja mukavaahan se on ihmisten kanssa rupatella.

Bojossa olikin heti kaikki vikana, ainoat hyvät asiat olivat korrekti pää ja hyvät takakulmaukset. Tuloksena EH. Moni bernhardituttu sanoi, että eipä tuomari osannut arvostaa 9,5vuotiasta veteraania ihan oikein. Bojo liikkui tosi hyvin ja esiintyi tosi kivasti, tosi tyytyväinen olen Bojon käytökseen.

Houndeja oli kuusi, kolme narttua ja kolme urosta. Oli meinaan ihan sika nopea tuomari! Olikohan 20dallu-urosta tuomaroitu 45minuutissa ja puolentunnin tauko ennen narttujen alkua. Meidän pikku Kippari (= Kiti) oli ensimmäisessä näyttelyssään pentuluokassa Teron kanssa! Ja miten hienosti se menikin eikä arastellut mitään eikä ketään. Vähän saisi ryhdikkäämmin liikkua ettei nenä olisi niin maassa, muttei sitä vauvana voi kaikkea vaatia. Olin itse Dartsan kanssa kehässä ja musta se esiintyi Dartsan tietäen ihan kivasti, ei kiljunut, seisoi hyvin ja viitsi melkein liikkuakin samaan suuntaan kanssani (toisin kuin tuurissa). Tytöt veti upeasti! Darla voitti nartut ja Kiti oli pentujen paras (& ainoa). Ei voi kun olla tyytyväinen!! Dartsa sai neljännen SERTinsä ja ensimmäisen CACIBinsa! Tuomarin mielestä Dartsa olisi pitänyt handlata paremmin, mutta näköjään sekin riitti, että pärjäsi noin hyvin!

Isidora Haley's Comet Breenbrass PEK PEK1 KP ROP-pentu
Coastridge Dragon Lady NUO ERI1 SA PN1 VSP SERT CACIB

Kesäkuu

21.06. Silmätarkastus & gonioskopia Tampereella

Kyllä sitä meinaan ihmistä pystyi jännittämään. Dartsaa tutkittaessa tuntui, että jännittää niin ettei jalat meinaa pitää.. Edes muista koska olisi niin paljon jännittänyt ja aivan turhaan. Meillä oli Darlan lisäksi mukana sulhaskandidaatti Matti, jolle myös tehtiin silmätarkastus ja gonioskopia.

Coastridge Dragon Lady makroblepharon (silmäluomen ulospäin kiertyminen) todettu, muuten terveet silmät ja gonioskopia terve.
Longweiler Dirty Harry makroblepharon (silmäluomen ulospäin kiertyminen) todettu, muuten terveet silmät ja gonioskopia terve.

11.06. Hyvinkää roturace

Olipa täyteen tupattu viikonloppu, kun piti suunnata vielä Hyvinkäälle roturaceen. Dartsa vähän ihmetteli, että mikäs tämä juttu on, mutta juoksi sitten Teron kanssa vaadittavan matkan. Olikohan se kolmanneksi nopein neljästä houndista. Kiva päivä ja tosi mukava tavata uusia ihmisiä! Vähän vaihtelua noihin näyttelyjuttuihin.

10.06. Tuuri KR

Kerrankin joku näyttely, johonka ei tarvinnut lähteä aamulla ennen kukon laulua ja näyttelykin oli suht koht lähellä. Tero lähti lisäkäsiksi, että pääsi Tuurin kyläkauppaan kiertelemään. Olipa tosi kiva nähdä Debin veli omistajineen näyttelypaikalla! Tuli hyvä tovi rupateltuakin.

Yhdeksän basset houndia oli paikan päällä, 2 urosta ja 7 narttua. Dartsan emä, isä ja kaksi siskoa oli myös paikalla ja Debin veli eli oikeastaan kaikki tuttuja. Meillä oli mukana uudet tulokkaat Crash ja Kiti sosialisoitumassa. Ihan tositositosi reippaita pentuja! Ei voi kuin olla tyytyväinen pieniin kuinka rohkeasti ja reippaasti menivät joka paikassa.

Ihan suoraan sanoen vähän harmittaa Debin kehäkäytös. Se säikähti tuomarin sirpittävää lintulelua ja se oli Debistä ihan hirvittävä. Debin piti vähän kerätä itseään kauhean lintulelukokemuksen jäljiltä.... Dartsahan sitten vastapainoksi olisi halunnut juuri SEN lintulelun itselleen. Dartsa ei meinannut edes kierrosta lähteä juoksemaan, kun Dartsa kyttäsi vain sitä lintua. Ihme ettei Dartsan tarvinnut itkeä sen tinttisen perään..

Joka tapauksessa tulokset oli tytöillä tosi hyvät ja saa olla todella tyytyväinen tuloksiin. Dartsa oli tuomarista vähän liian pullea, jonka kerkisin itsekin pari päivää aiemmin tajuamaan, kun vaakattiin koiria.. Dartsa esiintyi paljon paremmin Sirpan kanssa PN-kehässä, kun mitä mun kanssani yksilöarvostelussa. Taitaa saada Dartsa jonkun muun handleriksi, kun nyt tuntuu lällättelevän mulle sen verta paljon.

Basstrick's New Love In Town JUN ERI1 SA PN4 vara-SERT
Coastridge Dragon Lady NUO ERI1 SA PN3 SERT

Toukokuu

13.05. Koski Tl RN

Suunnattiin Teron ja Debin kanssa Koski Tl:n. Alkujaan Dartsan veli Laku piti tulla kanssa, mutta ei päässytkään tulemaan. Lähdettiin sitten vain Debin kanssa. Tuli sitä taas kerran ajateltua tätä harrastuksen järkevyyttä, kun ajomatkaa tuli 2,5h suuntaansa. Tuomarina oli Pekka Teini, jolle oli ilmoitettu neljä houndia, mutta Laku puuttui. Mukana oli junnu-uros Basbuddy Jerry Cotton ja avo-narttu Heinäaron Monopoly.

Päivän mittaan tuli rupateltua paikalle saapuneiden basset-ihmisten kanssa ja aika meni nopeasti. Debi oli kehään mennessäkin tosi reipas ja seisoi kuin patsas hampaita katsottaessa, josta tuomari sanoikin, että antaisivatpa kaikki koirat katsoa hampaat näin. Debi sai sanomista laiskan letkeästä liikkumisestaan, että olisiko kenties asenteesta kiinni, mutta kuitenkin liike on oikeanlaista. Debi sai kuitenkin erinomaisen ja SA:n, voittaen luokkansa kun ainokainen junnunarttu oli. PN-kehässä olikin sitten vain Debi ja tuli PN1:ksi ja sai toisen SERTinsä ♥ Olin niin tyytyväinen Debistä! ROP & VSP kisassa Debi hävisi laiskan liikkumisen takia, mutta meille jo VSP-sija on voitto! Hyvillä mielin lähdettiin kotio.

Basstrick's New Love In Town JUN ERI1 SA PN1 SERT VSP

06.05. Tampere KV

Olimme Tampere KV:ssa, jossa oli 20 houndia. 24 oli ilmoitettu, mutta neljä oli poissa. Kasvattajatuomari Jose Homem de Mello oli vetänyt väkeä paikalle. Seitsemän oli uroksia ja loput narttuja. Joten hyvin äkkiä alkoikin jo junnunartut, joissa Debi oli. Debi esiintyi hyvin. Eihän se mikään pikakiitäjä kehässä ole, mutta omaan varmaan arvokkaaseen tyyliinsä mennä teputti eteenpäin. Olen tyytyväinen Debin esiintymiseen ja se meni mielestäni ihan hyvin. Hoikemmassa kunnossahan se saisi olla, mutta ei siitä asian tajuttuaan vielä kerinnyt kiloja karistaa. Tuloksena ERI2.

Darla menikin heti perästä kehään ja sehän taas tiiraili poikia. Kehässä piti juosta perse pitkällä ja heti kun häntään koski niin oikein tyrkyttää. Raivostuttavia noi nartut, aina juoksulla tai valeraskaana. Darla kisasi nuorissa siskojensa Abban (Coastridge Dancing Queen) ja Mantan (Coastridge Dreamchaser) kanssa. Tuloksella ERI3. Ainut SA:n saanut nuorissa oli Manta, joka sitten olikin loppujen lopuksi ROP. Darlalla ja Debillä saisi kummallakin olla enemmän driveä liikkeessä.

Basstrick's New Love In Town JUN ERI2
Coastridge Dragon LadyNUO ERI3

01.05. Lahti RN

Suunnattiin lahteen heti aamusta. Alkuperäinen tuomari Juha Putkonen oli vaihtunut Rune Fagerströmiin ja vähän olin harmissani, kun Runella Darla oli käynyt jo vuosi sitten Tuuri KR:ssa. Lohduttelin itseäni sitten, että siitä on jo vuosi ja se oli Darlan eka junnuluokka. Sieltä sai tulokseksi ERI2. Houndeja oli Llhdessa kaksi eli Darla ja Debi. Siinä päivä katseltiin Teron kanssa kun koirat sai tulokseksi EH tai ERI ilman SA:ta, toki myös joitain SA:ia jaettiin. Tuli vähän jo sellainen ajatus, että EH:n takiako sitä herättiin aamulla ennen kukon laulua ja ajettiin kohtuu kauas, mutta sehän näyttelyiden suola on - ikinä et tiedä varmaksi mitä päivä tuo tullessaan.

Debi meni houndeissa ensimmäisenä kehään ja käyttäytyi hyvin. Debi liikkui hyvin ja seisoi kuin patsas. ERI1 SA oli tulos ja kerkisin koiraa hakiessa sanomaan Terolle, että nyt on ihan sama mitä Darla saa, kun Debillä meni noin hyvin. Dartsahan oli pari päivää aiemmin aloittanut juoksut ja kehässä se tiiraili komeita poikia. No seisottaessa sellainenhan osui Dartsan silmiin aivan kehän laidalla. Ai että mikä ryhti! Dartsa miesten nielijä oikein kyyläämällä kyyläsi sitä komeaa urosta. Eka juoksukiekka oli jopa Darlan esittämänä tosi tahmea, mutta ryhdistäytyi ja seuraava kierros meni heti paremmin. Darlallekin ERI1 SA! Olin niin tyytyväinen tyttöihini! Tero esitti Darlan PN-kehässä. Debi sitten voitti liikkeellä sen, joka tarkoitti sitä, että Debi oli ROP ja sai ensimmäisen SERTinsä.

Basstrick's New Love In Town JUN ERI1 SA PN1 ROP SERT
Coastridge Dragon Lady NUO ERI1 SA PN2 vara-SERT

Huhtikuu

09.04. Vaasa KV

01.04. Jämijärvi RN

Maaliskuu

26.03. Lahti KV

06.03. Riinan lopetus

Tammikuu

22.01. Turku KV


© Tähtiloiston, ellei toisin mainita!        Webdesign © Mia Kataja        All rights reserved!